Početna

w Početna

 

Platforma  R-Global   je online berza poslova, nastao kao potreba za uspostavljanjem profesionalnog poslovnog sistema koji će pomoći svima koji traže zaposlenje,a samim tim i da poveća stopu zaposlenosti.

R-Global   je namenjen poslodavcima i kandidatima, kao i svima onima koji imaju interesovanja za domen ljudskih resursa i praćenje uticaja koju ova oblast ima u razvoju privrede i društva u celini.

 

 

w Početna

Naš cilj, od samih početaka rada portala www.rglobal.eu    je da pomognemo svojim kandidatima i posetiocima da nađu posao, da povećamo stopu zaposlenosti, kao i da postavljamo iznova standarde u oblasti ljudskih resursa. Takođe cilj je pomoći i olakšati poslodavcima potragu za kvalitetnim i pravim kadrom, koji će doprineti rastu i razvoju kompanije. Kao i razvoj karijere ljudi koji su u potrazi za novim poslovnim izazovima.

Mi smo most koji spaja buduće saradnike. Naša platform stoji na raspolaganju kako poslodavacima tako i budućim zaposlenima.Biće nam zadovoljstvo da budemo deo  Vašeg poslovnog uspeha.

Comments are closed